Sikkerhetsvegger med Nail It Safety
Sikkerhetsvegger med Nail It Safety

Sikkerhetsvegger med Nail It Safety

Montering av trygge sikkerhetsvegger, effektivt og ergonomisk.

Dokumentasjon og montasje

Lynrask montasje av sikkerhetsvegger med Nail It Safety

Dokumentasjon og montasje

Dette er Nail It Safety

Nail It Safety er utviklet med tanke på sluttbrukerens trygghet. Enklere og raskere montasje med spiker og sikkerhetsnett gir flere fordeler for den som monterer, fremfor tradisjonell montasje med skruer, innbruddsplater med overlapp og gips. Gjennom utstansede hull i ryggen av stålprofiler monteres sikkerhetsnett i veggen.

Vår sterkeste gipsplate Ultraboard skjøtes uavhengig av stenderens plassering ved hjelp av Bondfiller og spikres effektivt med en gassdrevet dykkertpistol. Resultatet blir en vegg som både er sikker, robust og skruefast.

Vil du vite mer om systemet?

Da kan du kontakte oss for en uforpliktende demo og mer produktinformasjon.

Book demo
Bombesikre vegger

Beskytter du verdiene dine?

Det er ikke bare banker, museum og offentlige bygg som bør tenke på sikkerhet. Har du et lager med verdifulle eiendeler eller ønsker å beskytte dyrebare gjenstander som sykler, ski og verktøy i ditt eget hjem, bør du vurdere innbruddssikre vegger. Nail It Safety er en sikkerhetsvegg som kan tilpasses alt fra små prosjekter som boder til større prosjekter som krever høy sikkerhet.

Hvorfor velge Nail It Safety?

  • Enklere og raskere montasje med spiker og sikkerhetsnett enn tradisjonell montasje med skruer, overlappende innbruddsplater og gips.
  • Redusert materialforbruk
  • Ergonomisk
  • Tynnere vegger – erstatter doble konstruksjoner.
  • Testet og godkjent på RISE i Borås, Sverige.
  • FG godkjent hos FG Skadeteknikk, vegg nr: VEGG-1033/22
  • SBSC sertifisert hos Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering, nr. 24-95 og 24-96

* Rapport nr. 9P01306B og P118766A.
** Rapport nr. 9P01306A. Tillegg, 12 mm kryssfiner på begge sider.
*** Rapport nr., P118766B uten kryssfiner.

Nail It Safety gir deg en trygg sikkerhetsvegg

Nail It-systemet gir bedre ergonomi for den som utfører jobben, redusert miljøpåvirkning og økt lønnsomhet.

Spikerpistoler fra ESSVE til montering av Nail It Indoor

I samarbeid med ESSVE

Vi anbefaler betongdykkertpistol GASS CBNG 1,8/50 fra ESSVE til montering av Nail It. En kraftig dykkertpistol for enkel og effektiv feste av innerveggsprofiler samt montasje av Ultra Board på profiler i system Nail It Safety. Pistolen med den herdede ståldykkerten kan også anvendes til montasje av lister, lekter i underlag som Ultra Board, betong og tegl. Les mer om dykkertpistolen her (Essve.com)

Spikerpistoler fra ESSVE til montering av Nail It Indoor

Slik montere du Nail It Safety

Stenderne spikres fast i skinnene og et sikkerhetsnett plasseres igjennom perforeringer i stålprofilene. Ultra Board® festes i sikkerhetsstender og forsterkningsskinne med dykkertspiker. Platene skjøtes uavhengig av stender og skjøtes med skjøteprofil B 13 Bondfiller.

Få beskrivelse av systemet, veggtabell og monteringsanvisning tilsendt.

Last ned monteringsanvisning

La oss hjelpe deg å finne rett produkt

Bruksområdene til gipsplater har blitt mye større de siste årene med for eksempel skruefaste, lyddempende eller ekstra vannbestandige plater.

Vi hjelper deg med å sette sammen gode materialpakker, uansett om du skal bygge sykehus, skole, barnehage, boliger eller andre næringsbygg. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en prat.

Næringbygg ikon

The fastest gun in the West

– Å bruke Nail It Indoor på dette prosjektet var en no-brainer for oss, sier Thomas Johansen, prosjektleder hos GB Stord. Les om prosjektet her.

Næringbygg ikon

The fastest gun in the West

– Å bruke Nail It Indoor på dette prosjektet var en no-brainer for oss, sier Thomas Johansen, prosjektleder hos GB Stord. Les om prosjektet her.