Gang / korridor

Korridoren i sykehus er hovedpulsåren som frakter pasienter og personell raskt og effektivt rundt i bygget. Pulsen er høy og kravet til veggene det samme. Vi har satt sammen en materialguide med våre anbefalte gipsplater til gang og korridor.

Gang / korridor

Korridoren i sykehus er hovedpulsåren som frakter pasienter og personell raskt og effektivt rundt i bygget. Pulsen er høy og kravet til veggene det samme.

Vegger som tåler hard belastning

Det stilles store krav til robuste vegger i den hektiske hverdag på et sykehus. Veggene skal kunne motstå harde belastninger som støt og riper fra sykehussenger etc.

Norgips leverer veggkonstruksjoner som oppfyller alle krav til styrke, lyd og brann. Veggene har lang levetid og lave vedlikeholdskostnader. Norgips Hard kan anvendes i ytterste platelag for bedre styrkeegenskaper.

Korridor på sykehus

Veggene i korridorene på et sykehus skal kunne motstå harde belastninger som støt og riper fra sykehussenger etc.

Gipsplaten Silentboard egner seg godt til utbedring av etasjeskiller.

Høye krav til lydisolasjon

Norgips Silentboard gir en lydreduksjon som er opptil 10 dB bedre enn tradisjonelle gipsplatevegger. Platene egner seg også godt til utbedring av etasjeskiller fordi det oppnås en betydelig forbedring av trinnlydnivået.

Gang / korridor vegg (BIM-modell)

En typisk vegg i en gang / korridor er med ett lag Norgips Hard og ett lag Norgips Standard. Denne veggen vil tåle hardere påkjenninger slik som støt og riper fra sykehussenger etc. og samtidig ha maget gode brann- og lydegenskaper.

Last ned BIM-modell

La oss hjelpe deg å finne rett produkt

Bruksområdene til gipsplater har blitt mye større de siste årene med for eksempel skruefaste, lyddempende eller ekstra vannbestandige plater.

Vi hjelper deg med å sette sammen gode materialpakker, uansett om du skal bygge sykehus, skole, barnehage, boliger eller andre næringsbygg. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en prat.

Gå til sykehusrom

Finn rommet du ønsker å lese mer om.

Sykehus ikon

Øygården Medisinske Senter

Norgips har bidratt i moderniseringen og utsmykket alle korridorer, venterom, spiserom og rom generelt der akustikk blir en av utfordringene.

Sykehus ikon

Øygården Medisinske Senter

Norgips har bidratt i moderniseringen og utsmykket alle korridorer, venterom, spiserom og rom generelt der akustikk blir en av utfordringene.