En produktmiksen som skaper ro og harmoni i Veslekroken Villa
En produktmiksen som skaper ro og harmoni i Veslekroken Villa

En produktmiks som skaper ro og harmoni i Veslekroken Villa

Her i Skandinavia tilbringer vi 90 % av vår tid innendørs. Derfor er innendørs-miljøet viktig for hvordan vi føler oss. Når Veslekroken Villa skulle pusses opp ble det satt sammen en rekke forskjellige produkter fra Norgips for å skape en optimal innendørskomfort.

En produktmiks som skaper ro og harmoni i Veslekroken Villa

Her i Skandinavia tilbringer vi 90 % av vår tid innendørs. Derfor er innendørs-miljøet viktig for hvordan vi føler oss. Når Veslekroken Villa skulle pusses opp ble det satt sammen en rekke forskjellige produkter fra Norgips for å skape en optimal innendørskomfort.

Å sette av tilstrekkelig tid til å planlegge materialer kan betale seg rikelig. Det sikrer riktig materialvalg, reduserer kostnader og gir muligheten til å realisere et byggverk av høy kvalitet, funksjonalitet og estetisk appell. En veloverveid materialplanlegging er en hjørnestein i ethvert vellykket byggeprosjekt.

I himlingene er det brukt Plan for et perfekt tak uten synlige skjøter og Danoline Designpanel for å gi en dempet og god akustikk i rommet,

Produkter med forskjellige funksjoner

I himlingene er det brukt Plan for et perfekt tak uten synlige skjøter og Danoline Designpanel for å gi en dempet og god akustikk i rommet, og samtidig beholde et pent og plant tak uten synlige skjøter.

Nærbilde av Danogips deignpanel
Nærbilde av Danoline Designpanel, fastmonterte akustikkdempende himlingsplater.

Planlegg for oppheng

Den skruefaste platen Ultra Board er brukt over alt der det er praktisk å ha en vegg med alle gipsens egenskaper, og samtidig kunne feste ting og tang på veggen uten å tenke på spikerslag. Ultra Board kan brukes i ett lag på veggen alene, eller i et lag utenpå Standard gipsplate. I tillegg til å være skruefast er Ultra Board også en slagfast plate, noe som skaper en hardfør vegg som tåler en trøkk.

Bruk Ultraboard og heng ting rett på veggen
Silentboard er en gipsplate med ekstra god lyddemping

Sikre nabofreden

For å sikre nabofreden i et vertikaldelt hus, er Silentboard er benyttet i veggen mellom naboene. Med en lydreduksjon som er opptil 10 dB bedre enn vanlige gipsplater, er Silentboard en særdeles lyddempende plate. I forhold til vanlige gipsplater utmerker Silentboard seg spesielt i å dempe basslyder i det lavfrekvente området mellom 50-100Hz.

Fliser på Aquapanel

Vanntette plater: På våtrommene ble det benyttet Aquapanel

baderom med Aquapanel

Aquapanel er organisk, kan ikke råtne, mugne eller brytes ned på noen måte.

Detaljbilde av spilevegg fra privatbolig

Lekre detaljer med spiler og lamper.

Produkter  og systemer i prosjektet

På Norgips.no finner du dokumentasjon, beregningsverktøy og monteringsanvisninger med mer.

La oss hjelpe deg å finne rett produkt

Har du et byggeprosjekt du vil diskutere med oss? Bruksområdene til gipsplater har blitt mye større de siste årene med for eksempel skruefaste, lyddempende eller ekstra vannbestandige plater. Vi hjelper deg med å sette sammen gode materialpakker, uansett om du skal bygge sykehus, skole, barnehage, boliger eller andre næringsbygg. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en prat.